lördag 29 september 2007

Nu är han äntligen här!

Alla mår toppen och vi har precis kommit hem från Danderyd. Vår lilla kille dök upp på torsdag förmiddag, bara fem timmar efter att värkarna startade. 51 cm och 4,2 kg vägde han in på. K är en superhjälte och jag är så vansinnigt lycklig.

Mer info kommer :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hjälp vad kul! Grattis till er båda! Jag har tittat in varje dag och hoppats på en uppdatering. Hoppas du vill/kan berätta vad den lille mannen ska heta i förnamn och berätta om hur du upplevde förlossningen. Det är så roligt och intressant att följa din blogg. Grattis än en gång!/Nova

Anonym sa...

Jaaaaa *klappar händerna och hoppar* HÄRLIGT!!!
Och jag håller med ... vi tjejer ÄR superhjältar i de där stunderna. Min 15-åring kom efter 43 veckor med igångsättning ... hon vägde 4,8 och var 52 cm. När barnläkaren "inspekterade" de nyfödda det dygnet sa han att SÅ ska en bebis se ut haha! Stor och stadig :D
Största grattis till er. Nu börjar livet på ny kula!

Camillas lockar sa...

Grattis till underverket! Skönt att det gått så bra! Fem timmars förlossning?! Underbart! Heja K, vilken grej! Och heja dig som fanns där för henne :-)

/s. sa...

@Nova: Hej & tack :-) kul att du inte bara tittade in utan även kommenterade :-) Jag filar som bäst (under de korta stunder man har för sig själv) på ett långt inlägg om den stora dagen, så det dyker nog upp här snart!

@Christina: JAA...jättehärligt!! Tack! :-D Ja, det var intressant att se vår kralliga kille jämfört med de andra kråkungarna på avdelningen på BB.

@Camilla: Tack!! Ja allt gick verkligen smidigare än jag någonsin vågat hoppas på. Strax under fem timmar från första värken till leverans :-) ..mer om det i nästa inlägg.

/s. sa...

@Christina(2): Fick visst inte med allt jag skulle skriva :-) så här kommer resten:
Ja, visst är ni superhjältar. Inte för att jag för en sekund tvekade på att K skulle klara av allt vad en förlossningen innebär, men sättet hon hanterade det gjorde mig djupt imponerad. Ny kula ja, livet 2.0 here we come :-)