tisdag 10 april 2007

Ägg

Då var påsken avklarad, besökte släkten i Dalarna därav frånvaron av inlägg den senaste tiden. Plus att jag filar på en lite längre rapport om barnvagnar...så den dyker nog upp snart. Påsken innehöll alldeles för mycket mat och godis – som vanligt. Men väldigt trevligt och många skratt med släktingarna där uppe i dalahäst-land.

Kusin J väntar också tillökning (först ut i vår generation i släkten), redan nu i maj så hans flickvän A hade en rejäl mage att visa upp, men det var jag som stod för helgens största överraskning såklart...hehe :-) det var ju dags att break'a den stora nyheten för resten av släkten. Det var bara föräldrarna och lillebror som visste om det innan påsk. Väldigt glada reaktioner, såklart. Det slutar inte vara skoj att berätta, hade tänkt vänta till själv middagen men kusin A gjorde det omöjligt att hålla på det när hon yttrade följande när vi gjorde stan på lördagen; Åhh...vilken söt pyjamas, när ska ni ha barn så jag kan köpa såna här söta till er? Så då svarade jag ju såklart iskallt: I september. Vartefter ett par hakor träffade golvet inne på Lindex så hårt att det nästan slog lock för öronen.
Och vips var vi ägare av en snygg pyjamas med gröna elefanter på (detta mönster - annan modell). Lindex babykollektion hade mycket fint så där kommer det nog handlas en del framöver, inte så mycket puttinuttigt med blommor, rosa och massa fjant utan lite mer stilistiska mönster och basfärger, typ grönt, brunt. Deras webbshop har inte kommit igång än så ni får kila till butiken och kolla helt enkelt.
Väl tillbaka hos faster E berättade jag för de andra närvarande släktingarna vilket bemöttes med jubel och under middagen skålade de nyblivna farfäderna (?) över sina nyfunna titlar.

K var inte med till Dalarna utan firade påsken hos sina föräldrar i Uppsala, där de ivrigt planerades utvidgning av landstället för att få plats med alla nya familjemedlemmar framöver (Ks syster M ska ju ha en unge till bara några veckor efter oss som jag tidigare nämnt).

Inga kommentarer: