söndag 22 april 2007

Vecka 18

Ännu en vecka till ände, men det är inte så fasligt mycket att rapportera den här veckan; September ligger i hårdträning och vrider och vänder på sig, slår kullerbyttor och tränar muskler och koordination som en dåre därinne i sitt lilla krypin. Vi är lite besvikna på att det fortfarnade inte känns/syns på utsidan vid dessa intensiva workout pass, men det kommer väl snart. September har även börjat träna lungorna genom att andas fostervatten, som en liten fisk. Vikten är nu omkring 200 gram och längden ca 15 cm.

Utseendemässigt har det inte hänt nånting med Ks kropp, lite put, men ingen gravidmage direkt...har man inte sett K tidigare så skulle man nog inte gissa att hon var gravid. De flesta vanliga kläder börjar dock bli lite för tajta nu, så det händer ju tydligen lite med midjemåttet även om det inte syns. Vi har börjat shoppa lite fler babykläder...var lite orolig att det var antingen prinsess-klänningar eller sjömanskostymer som gällde men det finns ju faktiskt
en hel del fina "neutrala" kläder att välja på. Vilket vi vill ha – dels för att vi inte vet
vad det blir och dels för att åtminstone jag har väldigt svårt för det mest puttinuttiga rosa blommiga eller överdrivet "killiga".

Imorn är det dags för stora ultraljudet. Ska bli otroligt spännande!

2 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Magen kommer snart! Och jag håller definitivt med; överdrivet tjejigt eller killigt är sådäääär...

/s. sa...

Ja, man hoppas ju det :-) vi kollade runt på lite mag-bilder på nätet igår och det verkar ju finnas precis alla möjliga sorter, en del hade värsta kanonkulorna efter v14 och andra syntes knappt förrän v35.